Garantie & Retourneren 


Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via tom@lawi-sport.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 


Uitzonderingen retourneren 

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let opUitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 

A. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar; 

B. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; 

C. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

D. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

E. voor losse kranten en tijdschriften;

F. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken. 


Garantie 

Garantie en klacht basisbeginselen: 

Op alle door ons gekochte goederen is een garantie van 24 maanden van toepassing.

Als de klant een defect aantreft in de nieuw gekochte product(en), worden de product(en) vervangen door nieuwe.

Klachten over goederen die door hun eigen schuld zijn beschadigd (zelfdragend, door velcro beschadigd weefsel) kunnen niet worden herkend.

In het geval dat de klant de rits in een van onze kleding breekt, regelen wij zijn vervanging als een deel van het trui paar onderdeel wordt van de klant, zullen we het ook repareren als de klant kiest voor goederen in de verkeerde maat, is het natuurlijk mogelijk om het te vervangen door de juiste grootte (goederen moeten onbeschadigd en in hun originele verpakking)  Iedere klant heeft het recht zich terug te trekken uit het contract binnen 14 dagen na levering.

De goederen moeten het ongebruikte, in de originele onbeschadigde verpakking samen met de factuur of een ander belastingdocument retourneren. Het geld voor de goederen wordt teruggestort op zijn rekening. In het geval van persoonlijke aflevering aan een filiaal kan contant worden betaald.  

Retour verzendkosten zijn exclusief verzendkosten. Claims kunnen alleen worden geclaimd voor kleding die is afgeleverd bij Lawi Sports s.r.o. schoon, ongebruikt (mogelijk gewassen) samen met een factuur of ander belastingdocument. In het geval van vuile kleding, hebben wij het recht om de claim te weigeren.  

U kunt de volledige algemene voorwaarden vinden in de webshop op het tabblad ‘Algemene voorwaarden’.


Identiteit onderneming 

LAWI sportswear BeNeLux (Onderdeel van ForGo Sports)
Brugstraat 33a
4701 LB ROOSENDAAL
Nederland, Noord-Brabant

+31 (0) 6 38 40 30 75
tom@lawi-sport.com

CZ Reg-nummer: 25081420
KVK-nummer: 74509942
BTW-nummer: NL002357803B51


RETOURFORMULIER

Heeft u een vraag? Stel deze via Whatsapp!